H-P: 10:00-18:00, Sz-V: 10:00-16:00 +36 30 999 99 55

Emil segít - Lakásszerviz, Házszerviz, Ezermester,

Kamerarendszer, Riasztórendszer,

Biztonságtechnika, Kaputechnika, Fűkaszálás

Risztó szerelés, riasztórendszer szerelés, riasztó telepítés, riasztórendszer telepítés, riasztó programozás, riasztórendszer programozás, riasztó áthelyezés, riasztórendszer áthelyezés, vagyonvédelem felsőfokon

Riasztó, riasztórendszer

A riasztórendszer az ingatlanuk védelmét szolgálja, mely több, akár okosotthonként bővített rendszer is lehet. A riasztórendszereket telepítésüktől függően több módban is használhatjuk. 

A riasztórendszerek telepítésekor sok szempontot kell figyelembe vennünk, ugyanis a riasztó telepítésekor a betörő fejével kell gondolkodni. Hogyan, és honnan hatolnánk be a saját ingatlanunkba? Amennyiben ezt nem tudja pontosan felmérni, hívjon minket, és elkészítjük Önnek a teljes átfogó riasztórendszer csomagját. Telepítéskor arra is kell figyelnünk, hogy az éjszaka, alvás közben is szeretnénk-e védelmet, melyre létezik egy „sleep” alvó üzemmód. Az utóbbi funkciót érdemes még az ingatlan megépítése, esetlegesen felújítása előtt átbeszélni, ugyanis a legjobb éjszakai védelem a nyitásérzékelők beszerelése az összes nyílászáróba. Amennyiben ez nem lehetséges, mert nincs meg a megfelelő nyomvonal a kábelek elvezetésére, abban az esetben van lehetőség vezeték nélküli biztonsági rendszerekre is, vagy az éjszaka nem használt helyiségek mozgásérzékelővel való védelmére.

Riasztórendszer telepítésénél nagy hangsúlyt fektetünk a legmegbízhatóbb márkára, és minőségre, így nálunk ez a választás paradox riasztórendszerekre esett. A Paradox rendszerek az egyszerűbb igényektől a legbonyolultabb megoldásokig kielégítik az igényeket.

A paradox riasztórendszer többféle eszközzel bővíthető, legyen szó mozgásérzékelőről, nyitásérzékelőről, füstérzékelőről és bármilyen érzékelőről, mely a saját, és vagyonunk biztonságát tartja szem előtt.